MAASBRACHT, 1 maart 2015 – In een spannende wedstrijd in Meersen, waarbij de uitslag pas op het laatst in het voordeel van Dunatos HS2 werd beslist, verliest TSM All Stars met 56-48. De lage score van beide teams staat symbolisch voor het lage niveau van deze wedstrijd. Een spannende wedstrijd was het echter wel.

In eerste instantie veroverde TSM All Stars veel de bal en wist goed druk te zetten op een duidelijk gespannen Dunatos. Met passie en gedrevenheid, maar helaas ook met veel onnodig balverlies en slordig samenspel liet TSM All Stars echter de kans aan Dunatos om de wedstrijd te bepalen.

Vooral de balvaardige spelverdeler van Dunatos speelde erg sterk en was voor de relatief oude benen van TSM All Stars te vlug op de voeten om te verdedigen. Hierdoor kwam er steeds ruimte achter de voorste linies van TSM All Stars en moest de verdediging van TSM All Stars keuzes maken. Daarbij hadden de spelers van Dunatos ook nog het geluk of kwaliteit van de dag dat alles viel. Onder de borden was TSM All Stars echter veel sterker. Dunatos was bekend met dit gegeven en dubbelde en vocht om deze schade te beperken.

Met opportunistisch basketball wisten de mannen uit Maasbracht op het tandvlees de score in het laatste kwart gelijk te trekken. Maar weer was daar het onnodige balverlies en slordige samenspel waardoor TSM uiteindelijk verloor. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een anti-climax voor TSM All Stars, door het behalen van het kampioenschap voor Dunatos, uitgerekend in deze wedstrijd. Het is de mannen uit Meersen echter van harte gegund. Zij hebben het hele seizoen het meest constante en beste spel laten zien. Daarnaast hebben ze tot op de dag van vandaag nog geen wedstrijd verloren. Een terechte kampioen. Voor TSM All Stars resteert de pijnlijke 2e plek. Gelet op een gemiddelde leeftijd van 40 jaar desondanks een prestatie om trots op te zijn.

Voor TSM All Stars scoorden: Eric Glaudemans 12, Olivier van Huet 11, René Korste 9, Rob Huyskens 6, Ronnie Nederlof 4, Dennis Maessen 3 en Jan de Rijk 3.