NUENEN, 22 februari 2015 – Een kleine marge was voldoende tegen het zeer fysieke Achilles uit Neunen. De mannen uit Maasbracht wisten de wedstrijd met 44-47 te winnen. Uiteindelijk gaven de rake vrije worpen van Ronnie Nederlof de doorslag.

Omdat de vorige ontmoeting nog verloren werd was TSM All Stars erop gebrand om een sportief en gunstig resultaat te realiseren. Achilles was echter niet van plan mee te werken aan deze doelstelling. Toch wist TSM All Stars door stugge verdediging en gebalanceerde aanvallen met o.a. rake driepunters van René Korste en Dennis Maessen toch punten bij elkaar te sprokkelen. De grootste voorsprong was na drie kwarten 27-36.

TSM All Stars had al veel eerder de wedstrijd kunnen beslissen als het de vele vrije worpen wist te verzilveren. Het was een onaantrekkelijke wedstrijd met veel balverlies aan beide zijde. TSM All Stars speelde meer tegen zich zelf en de scheidsrechter dan tegen Achilles. Absoluut TSM All Stars onwaardig. Een wedstrijd om heel snel te vergeten. Maar wel met winst.

Voor TSM All Stars scoorden: René Korste 18, Sebastiaan Uuldriks 11, Olivier van Huet 8, Ronnie Nederlof 5, Dennis maessen 3 en Robbie Huyskens 2.