Venray, 19 maart 2016 – Na het behalen van de titel vorige week zondag in Hoensbroek, heeft TSM All Stars ook zijn 13e opeenvolgende wedstrijd van dit seizoen winnend weten af te sluiten. De basketballers uit Maasbracht wisten in Venray tegen het op papier sterke Jumpers overtuigend te winnen met 60-83.

Door enkele late afmeldingen had Coach Pascal Peeters slechts 6 spelers ter beschikking. Hij voorzag desondanks geen problemen in de personele bezetting omdat je simpelweg maar 5 kwalitatief goede basketballers nodig hebt voor een wedstrijd. En terecht bleek achteraf. Zoals vaker gebleken dit seizoen wisten de mannen uit Maasbracht als team steeds de vrije speler te vinden. Onder andere René Korste en Eric Glaudemans excelleerden met messcherpe afstandsschoten en driepunters die duidelijk het klassenverschil onderstreepte. Met rust stond TSM al op een ruime voorsprong van 25-42.

Het was duidelijk dat het tot dan toe vervelend spelende Jumpers na de thee met een andere strategie moest komen. Dit lukte totaal niet. De captain van TSM All Stars, Olivier van Huet, heerste wederom onder de borden en toonde het goede voorbeeld door zich niet uit de tent te laten lokken. TSM All Stars bleef mede hierdoor sterk en volwassen spelen. Coach Peeters was zeer te spreken over de houding van zijn ongeslagen ploeg. “We hebben als een ware kampioen gespeeld met bij vlagen fantastische oogstrelende aanvallen”.

TSM All stars moet nog drie wedstrijden spelen dit seizoen. Na het paasreces speelt TSM All Stars allereerst op zondag 3 april tegen Titans in Kerkrade.

Voor TSM All Stars scoorden: Olivier van Huet 26, René Korste 24, Ronnie Nederlof 15, Eric Glaudemans 12, Ron Puts 5 en Jan de Rijk 1 keer.