MAASBRACHT, 13 mei 2024 – Het is een tijd stil geweest rond basketbalclub TSM All Stars uit Maasbracht (officiële oprichting 13 juli 1984). Stil naar de buitenwacht dan wel te verstaan. Er wordt namelijk nog steeds gebasketbald, weliswaar niet meer in competitieverband, maar elke vrijdagavond is er een fanatieke groep jongeren en veteranen die het basketbalspelletje niet kunnen laten. De vonken vliegen er nog steeds vanaf.

De laatste keer dat we ons via de media melden, ligt alweer behoorlijk wat jaren achter ons. Op 17 april 2016 werd TSM All Stars ongeslagen kampioen. Met weer een mooie titel op zak, nam TSM All Stars destijds afscheid van het competitiebasketbal. Twee jaar hieraan voorafgaand werd het 30-jarig jubileum gevierd. We gaan dat nu, 10 jaar later, groots overdoen. Dit keer, op vrijdagavond 14 juni, wordt er een toernooi gehouden waaraan iedereen die in de achterliggende 40 jaar bij TSM All stars basketbalde, kan deelnemen. Naast een toernooi wordt een ook een feestavond georganiseerd.

De aanvang van de wedstrijden is vrijdagavond 14 juni om 19:00 in de Andreashal Maasbracht. Het staat iedereen vrij om de wedstrijden te bezoeken. Voor de kosten hoeft niemand het te laten, de entree is namelijk gratis. En dat geldt ook voor de feestavond een dag later op zaterdagavond 15 juni in de Spil. Met live on stage Dogman.

Tijd om oude herinneringen op te halen en vergane glorie weer eens de revue te laten passeren. Iedereen is van harte welkom. Wie weet tot vrijdag 14 en/of zaterdag 15 juni.