Maasbracht, 30 nov 2014 – De honger van TSM All Stars lijkt, nog lang niet, gestild. Zaterdagavond wonnen de mannen van coach Pascal Peeters afgetekend van Tantalus uit Eindhoven: 76-39.

Voor coach Peeters lijkt het vooral een zaak van ‘zijn mannen scherp’ te houden. Tegen het jeugdige Tantalus lukte dat zaterdagavond bijna perfect. „Ik heb geen zwakke momenten gezien”, vertelde de coach na afloop. „Geen moment ben ik bang geweest dat het nog fout zou kunnen lopen.” Dat zal, want na het eerste kwart stond TSM al met 13-2 voor. Een gevolg van de compacte zoneverdediging waar voor Tantalus geen doorkomen aan was.

De gasten uit Eindhoven speelden frivool, maar ontbeerden de kwaliteit om het TSM ook maar een moment lastig te maken. Aan de andere kant liep de score gestaag op. Olivier van Huet werd onder de ring goed bediend en zijn directe tegenstander kon hem alleen fysiek niet de baas. Coach Pascal Peeters was ook te spreken over de teamgeest. „Als je de scores bekijkt, zie je dat we niet afhankelijk zijn van enkele spelers. Iedereen pakt zijn puntjes mee.”

Vooralsnog gaat TSM All Stars fier aan de leiding. Ook al omdat de stand op de ranglijst een vertekend beeld geeft. Dunatos staat er in feite beter voor. De ploeg uit Meerssen won nog al zijn wedstrijden. Toch maakt coach Peeters zich geen zorgen. „Het doelsaldo zegt ook wel iets. We hebben ruim honderdvijftig punten meer gescoord dan Dunatos.”

Voor TSM scoorden: Olivier van Huet 24, Ronnie Nederlof 15 (2), René Korste 14 (2), Eric Glaudemans 12 (2), Sebastiaan Uuldriks 7 (1) en Jan de Rijk 4.

Zondag (16.45 uur) speelt TSM All Stars in en tegen Heeze dat tot dusver slechts eenmaal wist te winnen.