Maasbracht 8 nov 2014 – Met overtuiging wint TSM All Stars de uitwedstrijd met 42-66 van Bladel. De mannen uit Maasbracht waren sterk in de rebound en wisten op belangrijke momenten de wedstrijd naar de hand te zetten. Daarmee is TSM geen moment in de gevarenzone geweest.

Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat de Bladelse formatie hun huiswerk hadden gedaan. Ze begonnen sterk aan de wedstrijd en lieten merken door fysieker verdedigen en opportunistisch aanvallen dat ze de punten zeker niet cadeau gaven.

TSM moest het spel aanpassen en liet zich met fases beïnvloeden door Bladel. Dat de punten uiteindelijk mee naar Maasbracht gaan, lag mede aan het stabiele spel van Jan de Rijk en Ron Puts. Spelers die zich al decennia lang wegcijferen voor het team. Vechten als leeuwen in de verdediging en onmisbaar voor het overzicht en de rust. Dit opgeteld bij het ijzersterke offensieve spel van captain Olivier van Huet en de fantastische driepunters van René Korste (4) en Sebastiaan Uuldriks (2), resulteerden uiteindelijk in de 4e overtuigende overwinning op rij.

Volgende week staat de BC titans uit Kerkrade op het programma. Een concurrent voor de titel.

Voor TSM scoorden: Olivier van Huet 18, Sebastiaan Uuldriks 16, René Korste 14, Eric Glaudemans 6, Ron Puts 5, Sascha Schikowski 4 en Dennis Maessen 3.