Maasbracht 1 nov 2014 – Door middel van fantastisch samenspel en een tomeloze inzet hebben de mannen van TSM All Stars een overtuigende overwinning behaald van 85 tegen 31 op het Brabantse Bladel.

Na een rustig begin was het na het eerste kwart (20-10) duidelijk dat TSM All Stars van grotere  klasse was dan de mannen van Bladel. Coach Pascal Peeters zag hoe zijn ploeg de beste wedstrijd van dit seizoen tot nu toe speelde. Alle spelers aan Maasbrachtse zijde maakten de juiste beslissingen. Dit resulteerde in een overtuigende, maar toch ook onverwacht grote overwinning. Hiermee pakt TSM de derde plaats in de ranglijst met het hoogste doelsaldo uit de competitie.  De winst toonde daarnaast aan dat TSM All Stars zich sterk ontwikkelt in zijn klasse en een ploeg is waar terdege rekening mee dient te worden gehouden.

Alle lof voor het sportief ingestelde Bladel, dat ondanks het verloop van de wedstrijd, tot het einde bereid was te vechten voor een gunstig resultaat. Verschillende verdedigingsvormen en zelfs een dubbele mandekking waren niet toereikend. De rust en het overzicht in het spel van TSM creëerde voor alle spelers niet te missen kansen en daar maakten Dennis Maessen met mooie driepunters en Eric Glaudemans met sterke acties naar de ring gretig gebruik van.

Bij aanvang van het derde kwart liet TSM direct zijn (te) gedrevenheid zien. Dat leidde echter tot enkele slechte schoten en kwam het spel niet ten goede. Na een time-out van Coach Peeters wisten de mannen uit Maasbracht met dezelfde inzet, maar meer eenheid, uit te lopen naar een klinkklare overwinning van formaat.

Voor TSM scoorden: Olivier van Huet 30, Ronnie Nederlof 28, René Korste 13, Eric Glaudemans 6, Dennis Maessen 6 en Robbie Huyskens 2.