Maasbracht 20-09-2014, TSM All-stars heeft de eerste wedstrijd met 47-52 verloren van Achilles ’71 HS4 uit Nuenen. Na een sterke opening van 11-0 hadden de mannen uit Maasbracht een goed gevoel op een hoge score in eigen voordeel. Toch wist Achilles ’71 door enkele sterke scores het verschil te dichten en na de rust ging de strijd gelijk op. Beide teams hebben diverse keren op voorsprong gestaan. In de laatste 5 minuten zag Maasbracht echter de winst aan zich voorbij gaan. Het resultaat was een spannende wedstrijd.

TSM speelde de eerste wedstrijd na 5 jaar zenuwachtig en miste op het oog wedstrijd-ervaring. Een goede reeks van Ronnie Nederhof in het derde kwart leek veelbelovend, met enkele soepele schoten, maar de scherpte was snel weer weg. In de laatste vijf minuten creëerde TSM nog diverse mogelijkheden om de wedstrijd alsnog in eigen voordeel te beslissen, maar elke bal miste het doel. Over de loop van de hele wedstrijd is er veel gemist. Het resultaat zal bij volgende wedstrijden normaal hoger zijn en de Maasbrachtse formatie houdt moed op een productief en sportief seizoen.