Waar komt de naam TSM All Stars vandaan? De letters TSM (Technische School Maasbracht) zullen duidelijk zijn. Nadat we een paar jaar onder de naam TSM Hoppers gebald hadden, was het tijd voor een eigen naam. Dat was in 1984. Een tijd waarin hét basketball nieuws uit Amerika kwam. Tegenwoordig voor iedereen bereikbaar, maar toen werd elk bewegend beeld van basketball uit Amerika gekoesterd. All Stars, een begrip in de Amerikaanse basketballwereld, leek ons perfect bij TSM te passen. Toch waren we aanvankelijk bang dat de naam niet goed zou liggen. In die tijd was ook de TM (transcendente meditatie) in zwang. De angst dat het basketball daarmee verward zou worden, bleek echter ongegrond. En wat te denken van die grapjas die ooit de letter T weghaalde bij de tekst ‘TSM is toch beter’ op de basketballborden op de speelplaats.